onsdag 9 mars 2016

Livsmiljö.. för .Mig och ..Bina.......LIVSMILJÖ är i min tankevärld allt runt omkring mej som påverkar mitt liv och min överlevnad. Och det kan inte vara så mycket annorlunda när det gäller mina bin. Jag har tagit på mitt ansvar att skapa en bra tillvaro för bina lika väl som för mej själv och min familj. Och med det för ögonen så är det hög tid för mej att ta tag i verkligheten för att kolla av hur jag sköter mitt arbete.
Och jag kommer att spalta upp detta så att jag förstår var mitt arbete ska förbättras. Märk väl jag skriver hela tiden i jag-form för det här är mitt ansvar och min agenda. Men ta gärna del av det, om det är värt att diskuteras och utvecklas.

Torpargrunden på ett hus och botten på en bikupa är det som närmast kan jämnföras. Fukten som bildas i båda fallen  är en stor orsak till mögel. Och det enda som minskar den risken är botten-ventilation. Den måste fungera såväl från fluster-öppningen som bakifrån. Och om det faller ner döda bin så måste botten vara så hög att ventilationen inte faller bort. Gidde
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar